• Inici
  • Notícies
  • Ajuda per a joves emprenedors i autònoms a través del programa Garantia Juvenil

Ajuda per a joves emprenedors i autònoms a través del programa Garantia Juvenil

Les persones d’entre 16 i 30 anys a l’atur i amb un projecte empresarial o d’autoocupació poden inscriure’s al Programa de Garantia Juvenil per beneficiar-se del programa destinat a joves emprenedors i autònoms.

Aquesta ajuda, valorada en un màxim de 9.000 euros, està pensada per a persones joves que s’hagin donat d’alta com a treballadors autònoms entre l’1 d’octubre de 2017 i el 15 d’octubre de 2018. Aquelles persones que encara no hagin fet el procés d’alta, encara tenen temps per iniciar-lo i beneficiar-se de l’ajut.

Les persones han d’estar també inscrites al programa de Garantia Juvenil, que ofereix aquest i altres beneficis. La inscripció es pot fer presencialment a l’Oficina de Treball o a través d’Internet amb certificat digital.

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 9.900€ per la permanència durant un any al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms, règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

Des de l’OPE Empresa podem assessorar a les persones interessades en sol·licitar aquesta ajuda o bé que tinguin interès en iniciar un projecte professional. D’altra banda, el Servei d’Ocupació les pot informar sobre aquest i altres avantatges que comporta el fet d’estar inscrit/a al programa de Garantia Juvenil i els requisits per acollir-se al programa. Podeu contactar amb l’OPE trucant al 93 851 50 22 o per correu a [email protected]

Més informació

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa