• Inici
  • Notícies
  • El 13 de setembre s’obre el període de preinscripcions pel programa d’Acreditació de competències 2018-19 de la Generalitat

El 13 de setembre s’obre el període de preinscripcions pel programa d’Acreditació de competències 2018-19 de la Generalitat

Durant el curs 2018-19 la Generalitat de Catalunya torna a impulsar una nova edició del Procés d’avaluació i acreditació de les competències professionals, tam-bé conegut com Acredita’t. Aquest programa permet a persones que tenen experiència professional o que han fet formació no oficial adquirir un títol oficial que ho acrediti.

Del 13 al 30 de setembre les persones interessades podran iniciar el procediment a través d’una preinscripció. El dia 3 d’octubre es publica el llistat de centres on les per-sones candidates hauran de presentar la documentació que justifiqui la seva participació. A partir d’aquí, el procediment d’acreditació es realitza en nou centres formatius de tot Catalunya. És important que les persones interessades s’inscriguin amb celeritat ja que l’assignació de les 780 places disponibles es farà per rigorós ordre entrada.

Les persones que vulguin participar en el programa han de complir uns requisits: tenir nacionalitat espanyola o equivalent, ser major de 20 anys i demostrar tres anys d’experiència laboral o bé 300 hores de formació relacionada en els últims 10 anys.

Les qualificacions professionals que es poden acreditar són dels següents àmbits:
Activitats físiques i esportives i Socorrisme. Programació, direcció i dinamització d’activitats de condicionament físic i en la prevenció d’accidents i vigilància en l’entorn aquàtic.
–  Dependència i teleassistència. Personal que ha treballat en l’atenció a les persones en situació de dependència tant en domicili com en institucions socials o mitjançant teleassistència.
Instal·lacions elèctriques i automàtiques. Instal·ladors en el camp de les instal·lacions de telecomunicacions, instal·lacions elèctriques de baixa tensió i solars fotovoltaiques.

Trobareu tota la informació i el procediment per fer l’acreditació al web www.acreditat.gencat.cat així com la documentació necessària per tirar endavant tot el procediment.

Des del Servei de Formació de l’OPE Manlleu us podem assessorar en cas que tingueu dubtes sobre qualsevol dels aspectes del programa. Contacteu amb nosaltres a través de [email protected] o bé per telèfon al 93 851 50 22 i us ajudarem.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa