• Inici
  • Notícies
  • Programa 2018-19 de pràctiques laborals per a estudiants de Secundària

Programa 2018-19 de pràctiques laborals per a estudiants de Secundària

Els Serveis d’Ocupació i d’Educació de l’Ajuntament de Manlleu busquen empreses que vulguin acollir en pràctiques a estudiants del centres de Secundària de Manlleu. Les pràctiques es farien durant l’horari escolar, amb un màxim de 12 hores setmanals. Suposaria un intercanvi d’aprenentatge a canvi d’una ajuda per part de l’alumne/a en les feines que l’empresa necessiti, sempre que no impliqui fer servir màquines perilloses.

Aquesta acció forma part d’un conveni acadèmic i laboral signat entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament que va començar durant el curs 2003-04 i té una valoració molt positiva per part dels centres educatius, les empreses, l’alumnat i les seves famílies. Durant l’any passat, 47 alumnes de 3r i 4t d’ESO van participar en aquest programa i fem una crida a empreses interessades en participar durant el curs 2018-19 acollint joves de diferents perfils i fent-ne el seguiment

La descoberta del món laboral suposa una ajuda en la formació acadèmica i laboral d’aquests nois i noies i un impuls al seu creixement personal. El contacte amb les empreses els  permet un aprenentatge en hàbits com la puntualitat, la justificació d’absències, el respecte pel material, l’atenció al públic…

Les empreses interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb els serveis d’Ocupació i Educació de l’Ajuntament de Manlleu: trucant al telèfon 93 851 50 22 o bé per correu electrònic a [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa