Publicació del document de retorn del FES MANLLEU 2018

A l’edició de 2016 del FES MANLLEU van definir-se propostes d’actuació orientades a impulsar el desenvolupament socioeconòmic local de Manlleu. Unes propostes definides en el marc de sis taules de treball sectorial on cadascuna de les persones participants, representant l’experiència i el coneixement que aporten els diferents agents públics i privats del territori, feia aportacions necessàries i assumia responsabilitats concretes en la seva execució.

És imprescindible que des de l’Administració pública es compti amb aquesta experiència i coneixement, la que aporten des d’altres administracions públiques implicades fins a empreses i organitzacions sindicals, passant per les entitats, clubs o persones que conformen el teixit associatiu del municipi. La formació de polítiques públiques, projectes i activitats requereix l’activació d’aquests elements de participació que en possibiliten el debat, el disseny i la creació d’acord a les necessitats i potencialitats d’aquests agents. Així mateix, per a la seva implementació, seguiment i avaluació és necessària la col·laboració de totes les parts implicades. I és que, que l’Administració pública tingui la obligació no vol dir que tots i totes no en tinguem la responsabilitat.

Això no obstant, ni la participació ni la col·laboració de la ciutadania tenen sentit si la informació de què disposa l’Administració no és pública i accessible per part de tothom. És en aquest sentit, també, que s’ha publicat el document de retorn del FES MANLLEU 2018. Un document que pretén rendir comptes, de manera corresponsable, fent un seguiment de les propostes definides. En certa manera, avaluant cadascuna de les propostes d’actuació en funció de les responsabilitats assumides.

Aquest document està disponible a l’apartat de Transparència de la web de l’Ajuntament de Manlleu: http://transparencia.manlleu.cat

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa