• Inici
  • Notícies
  • Badanadal: un aparador pel comerç i les empreses de Manlleu

Badanadal: un aparador pel comerç i les empreses de Manlleu

Del 8 de desembre al 7 de gener, Manlleu acollirà la 18a edició del Badanadal. La pista de gel tornarà a convertir-se en un aparador per a les empreses i comerços que vulguin anunciar els seus productes i serveis i arribar a les 30.000 persones que visiten el centre de Manlleu en aquestes dates.

També es poden comprar lots promocionals que inclouen anuncis a les tanques de la pista de gel i entrades de la mateixa, per regalar als clients, treballadors o col·laboradors; o be reservar la pista de gel per patinar en grup, a un preu especial.

La 9a edició de l’Express, Espai Pop Up de Manlleu, enguany obrirà portes durant els mesos de desembre i gener a l’espai Can Patalarga (Carrer de la Font, 10). Aquest espai es transforma en una botiga de botigues, on hi tenen cabuda tots els comerços i empreses de serveis de la ciutat, que hi vulguin participar.

En l’anterior edició del Badanadal més de 40 comerços i empreses van gaudir de les avantatges que ofereix aquesta espai de dinamització comercial, i més de 30 van aprofitar la pista de gel com a aparador i espai de promoció.

Les empreses interessades poden demanar més informació a l’OPE Fires Mercats: 93 851 50 22 i per correu a [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa