• Inici
  • Notícies
  • La Carnisseria Colom-Vila de Manlleu, entre els premiats al concurs de llonganissa tradicional

La Carnisseria Colom-Vila de Manlleu, entre els premiats al concurs de llonganissa tradicional

La 26a edició de la fira Porc i Cervesa va posar de nou en valor el sector cansalader i cerveser artesà de la comarca. Xevi Codina, de l’empresa Carnisseria Cansaladeria Codina de Taradell, va guanyar el primer premi del 2n Concurs Nacional de llonganissa tradicional de Catalunya, organitzat per La Confraria del Gras i el Magre i La Fundació Oficis de la Carn. El premi al millor finalista ha estat per David Riera, de l’empresa Can Vilada de Vic, i Francesc Colom, de la Carnisseria Colom-Vila, ha obtingut una menció especial del jurat

Els premis es van lliurar dins de la fira, escollida com a espai de promoció del sector i divulgador de la qualitat de producte artesà elaborat a Catalunya. Els premis atorgats i l’alta participació d’empreses de la comarca refermen el fet que Osona compta amb un sector cansalader artesà consolidat, punter, i que elabora un producte de qualitat.

El jurat del Barcelona Beer Festival, organitzador del 5è. Concurs de Cervesa Artesana, va concedir el primer premi a Atorrentada, una cervesa de Montnegre. La Companyia Cervesera del Montseny va aconseguir el segon i tercer premi amb els productes Castanya i Malavida Bourbon

Una edició d’èxit

L’edició d’enguany ha inclòs més de 30 activitats gastronòmiques. Ha comptat amb el suport del Consell Comarcal d’Osona per dinamitzar, promoure i donar a conèixer les empreses osonenques de la Xarxa de Productes de la Terra, fet que corrobora la fira com a un escenari indiscutible per a la promoció i divulgació d’empresaris i productors del sector agroalimentari, cerveser artesà i gastronòmic. Trobareu més informació  de la fira al web www.porcicervesa.cat.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa