• Inici
  • Notícies
  • Dues escoles de Manlleu inicien la Segona edició del programa CuEmE

Dues escoles de Manlleu inicien la Segona edició del programa CuEmE

L’Ajuntament de Manlleu participa per segon any consecutiu en el Programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) de la Diputació de Barcelona i en què es desenvolupa un treball conjunt entre ens locals i centres educatius. Aquest programa fomenta les competències i els valors de l’emprenedoria a través de la creació i la gestió d’una cooperativa per part de l’alumnat de 5è de primària.

El curs 2017-18 va ser el primer en què una escola de Manlleu (l’Escola Quatre Vents) va participat en el CuEmE. L’experiència va ser molt positiva i, en aquest nou curs s’hi suma l’Escola Pompeu Fabra. En total hi participaran sis classes, tres de cada centre educatiu.

El passat 26 de setembre l’ajuntament va assistir a la presentació de la nova edició del programa on es va donar la benvinguda als centres que s’han adherit en aquest curs. Una de les novetats pel curs 2018-19 és el material didàctic digital CuEmE, adreçat a tutors/es, a l’equip tècnic dels ens locals i a l’alumnat. L’acte va comptar amb la conferència de Genís Roca Emprenedoria, xarxes i cultura digital. Noves habilitats i actituds per a tirar endavant idees i projectes, on va destacar el paper de les xarxes en clau de competitivitat.

Durant el passat curs l’ajuntament va col·laborar en el procés de l’alumnat: creació de cooperatives, disseny del nom i la imatge gràfica i elecció i dels productes que van vendre en una parada del mercat. Durant l’octubre l’Ajuntament de Manlleu assistirà a les sessions de formació per a personal tècnic i tutors/es de les escoles.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa