• Inici
  • Notícies
  • Els comerços de Manlleu participen en un ‘Retail Tour’ a París

Els comerços de Manlleu participen en un ‘Retail Tour’ a París

Catorze comerços de Manlleu van participar al Retail Tour d’enguany, un viatge que va consistir en un seguit de visites a diferents entorns comercials de París, com Les Halles, Madeleine, Opera, Le Marais, Montmatre, Le Bon Marché i Hermes.

Els participants pertanyien a sectors diversos com comerços de roba, alimentació, llibreria, perruqueria, electrodomèstics i restauració. Durant el viatge es van treballar elements com la imatge exterior, la col·locació del producte i l’experimentació. També es van visitar diverses Concept Stores, un model de negoci que ofereix un producte atípic i una experiència de compra que es desmarca de la botiga tradicional, reunint diferents disciplines com la moda, la pintura, la decoració i el disseny i dirigint-se a un públic molt concret.

Els comerciants de Manlleu també van tenir l’oportunitat de visitar l’oficina d’Acció (Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya) a París. El seu director, Christophe Arnoul, va explicar l’evolució i situació del comerç a França i la política nacional de foment al comerç.
El tour també ha tingut un marcat caràcter de Networking, ja que ha servit de punt de trobada, diàleg i debat. El viatge ha estat organitzat per l’OPE Manlleu i ha estat conduït per Jordi Bacaria, expert en dinamització comercial.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa