• Inici
  • Notícies
  • Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial reconeixen la MGA

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial reconeixen la MGA

El projecte Manlleu Galeria d’Art ha estat guardonat dins dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial que atorga la Generalitat de Catalunya. La MGA va rebre el Premi a la Gestió Pública, que reconeix el compromís i suport al teixit comercial de la ciutat. Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, i Pol Robles, de l’empresa Arkham Studio, van recollir el premi el passat 9 d’octubre, al Palau de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; i la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, van lliurar els guardons que reconeixen les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat.

La MGA és fruit del treball conjunt de l’Ajuntament de Manlleu i Arkham Studio. Un exemple de col·laboració público-privada que permet dinamitzar els locals comercials que han quedat sense activitat convertint-los en galeries d’art contemporani. La cinquena edició de la mostra tindrà lloc del 27 d’octubre al 8 de gener.

Per Pol Robles, de l’empresa Arkham Studio, aquest guardó és tot un orgull: “estem molt contents perquè suposa un reconeixement a la feina feta durant anys a Manlleu i ens dóna ales per seguir endavant”.

La MGA és una galeria d’art contemporani que combina l’objectiu cultural i la dinamització del comerç de Manlleu, ja que les obres s’ubiquen en espais comercials en venda o lloguer, mostrant-ne el seu potencial.

Per Robles, aquests premis han de servir per impulsar noves accions: “els petits comerços estan perdent terreny davant de les grans cadenes. Avui, qui obre una botiga és un heroi i esperem que aquest guardó serveixi de referent per a altres municipis que vulguin impulsar propostes similars”.

Podeu trobar més informació de la cinquena edició de la MGA al web www.manlleu.cat/mga.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa