Èxit del curs ‘Com parlar en públic’

Ha finalitzat el curs Com parlar en públic, organitzat per l’OPE Formació i dirigit a treballadors/es d’Osona. Aquest curs subvencionat, de 20 hores de durada, va comptar amb 13 participants, que n’han fet una valoració molt positiva i han destacat la importància pel seu desenvolupament.

El formador, clau de l’èxit del curs, ha estat Llorenç Martin, director Nextway, empresa dedicada a l’assessorament i formació en el desenvolupament d’habilitats de lideratge, treball en equip i comunicació. Aquest curs forma part de l’oferta formativa dirigida a persones treballadores que  s’ofereix anualment, de forma subvencionada per el Consorci de Formació Continua. Possibiliten el reciclatge de les persones treballadores amb formacions de curta durada, molt pràctiques, aplicables al lloc de treball i adaptades a les necessitats de l’alumnat i del mercat de treball.

En aquests moments l’OPE Formació treballa en la programació pel 2019. Des del servei s’anima a les persones i empreses interessades en alguna formació concreta a fer la demanda: 93 851 50 22 o [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa