Manlleu Galeria d’Art 2018: comerç i cultura

El projecte Manlleu Galeria d’Art és una proposta transversal entre comerç i cultura on l’art contemporani i els locals comercials en són els protagonistes.

Es tracta d’un esdeveniment que, per cinquè any consecutiu, pretén posar en valor els locals comercials de Manlleu que actualment estan buits a través d’exposicions d’art contemporani en els aparadors en desús. Recentment la MGA ha guanyat el premi de millor gestió pública de la Generalitat de Catalunya 2018.

Aquest projecte de cooperació pública i privada entre l’agència creativa Arkham Studio, l’Oficina de Promoció Econòmica i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu es basa en la confiança i el treball conjunt. Arkham Studio treballa tota la part creativa i artística, així com la comunicació i publicitat de l’esdeveniment, i l’ajuntament s’encarrega del contacte amb els propietaris dels locals i la gestió dels convenis de col·laboració. Aquesta exhibició d’art contemporani és una acció de revitalització urbana a través de l’art i d’impuls comercial i econòmic de Manlleu que pretén ajudar a remetre la situació de discontinuïtat comercial existent.

Durant l’acció, a cadascun dels locals buits que s’han adherit a la mostra hi consten les seves característiques per tal de donar-los a conèixer amb la finalitat de dinamitzar la seva venda o lloguer per a ús comercial.

La MGA donarà el tret de sortida el proper dissabte 27 d’octubre, en una jornada amb diferents activitats com xerrades i una visita guiada pels diferents espais de la MGA. La mostra es podrà visitar fins el 7 de gener. Trobareu tota la informació sobre la mostra al web www.manlleu.cat/mga.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa