• Inici
  • Notícies
  • Més de 40 empreses participaran a la fira Porc i Cervesa

Més de 40 empreses participaran a la fira Porc i Cervesa

Del 5 al 7 d’octubre Manlleu acull la 26a edició de la fira gastronòmica Porc i Cervesa, on diverses empreses promocionaran la qualitat del producte elaborat a Manlleu i a la comarca.

La fira presenta una oferta de més de 30 activitats coorganitzades per les empreses participants, la revista Cuina.cat, el Consell Comarcal, l’Associació MAB Manlleu, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Manlleu.

El Mercat Municipal farà la tradicional escenificació de la matança del porc, la rostida de dos porcs i l’elaboració de productes. També organitza els tallers per infants a l’espai dels Cracks de la Cuina. Can Cerilles oferirà tapetes de carn del perol i paperines de pilotilles durant el vermut i el brunch. El Graeller Rialler cuinarà una fideuà amb porc i Pilster presentarà una nova cervesa artesana en ampolla.

Durant la fira es lliuraran els premis del 2n Concurs de Llonganissa de Catalunya, de La Confraria del Gras i el Magre i La Fundació Oficis de la Carn; el 5è Concurs de Cervesa Artesana, del Barcelona Beer Festival, i es celebrarà el 6è Dia Cuina, organitzat per la revista Cuina.cat.

Porc i Cervesa continua amb la col·lecció de cartells iniciada fa uns anys. L’autor del cartell d’enguany ha estat el manlleuenc Cesc Grané especialitzat en personatges en 3D (Toy Art), i reconegut a nivell internacional.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa