3r Concurs d’Aparadors de Nadal

S’ha obert el termini per inscriure’s al 3r Concurs d’Aparadors de Nadal de Manlleu. La temàtica pels aparadors d’enguany és l’ús del color verd. La data límit d’inscripció serà el 23 de novembre de 2018. El Premi al millor aparador serà de 200 € per comprar en els comerços de Manlleu associats al MAB.

L’aparador guanyador es decidirà en base als vots del jurat -format per professionals del món del comerç i el disseny, el president del MAB i el regidor de Promoció Econòmica- i les votacions de ciutadania i visitants, que podran votar entre l’1 i el 14 de desembre o a través del web  www.manlleu.cat o de forma presencial a les urnes que s’instal·laran al nou Espai Express (Can Pata Larga) i al Mercat Municipal de Manlleu. 

Tots aquells establiments comercials que hi vulguin participar, només cal que enviïn un correu electrònic a [email protected] o truquin al 93 851 50 22.

Es demana als comerços que no participin al concurs que col·laborin amb la iniciativa engalanant també els aparadors amb la mateixa temàtica per tal d’unificar els comerços de Manlleu durant la Campanya de Nadal.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa