Nou Carnet Jove a Manlleu

Amb la posada en marxa del nou projecte impulsat per l’Agència Catalana de Joventut des de principis de juny, un total de set ajuntaments catalans han endegat una campanya de captació de nous avantatges i descomptes entre els comerços i empreses locals, i ara s’inicia la promoció del Carnet Jove entre el jovent del municipi.

Els i les joves d’entre 12 i 30 anys poden adreçar-se a les oficines de CaixaBank de Manlleu per tal d’obtenir el nou Carnet Jove de Manlleu. Aquest els permetrà gaudir de diversos avantatges i no requereix que les persones contractin cap producte bancari.

En aquests moments, el carnet permet obtenir avantatges en diferents serveis municipals i descomptes en 43 comerços que ja s’han adherit a la iniciativa. Principalment ofereixen un descompte del 10% i es tracta de negocis tan variats com botigues de roba, perruqueries, botigues de queviures i acadèmies.

L’objectiu de la iniciativa és la d’oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat als joves i la de potenciar-ne l’ús diari, especialment en aquells comerços i establiments locals que permetin un arrelament al municipi i un vincle amb el comerç de proximitat.

Aquells comerços que estiguin interessats en adherir-se a la campanya del Carnet Jove de Manlleu poden fer-ho en qualsevol moment, contactant amb el servei de l’OPE Comerç a través del correu electrònic [email protected] o bé trucant al telèfon 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa