Un sopar amb concert inaugura les ‘Nits de mercat’

El dissabte 24 de novembre, el Mercat Municipal de Manlleu va celebrar l’exitosa primera edició de les Nits de mercat, una nova proposta de dinamització comercial, que incloïa sopar i un concert amb Guillem Roma.

Des de la inauguració del nou edifici, el 2011, l’Associació de Comerciants impulsa accions de tota mena per acostar-se a nous públics i esdevenir el motor de transmissió de valors a la ciutadania com la responsabilitat social, la integració i l’alimentació sana. El mercat busca amb aquestes propostes reinventar-se i adaptar-se als nous temps on el públic busca una millor experiència de compra en tots els sentits.

La vetllada va permetre als assistents gaudir d’una vetllada gastronòmica i musical entre les parades del  Mercat Municipal. Una fórmula original i novedosa que va comptar amb  la complicitat dels comerciants del Mercat Municipal que per un dia abandonaven el seu lloc darrera els taulells per convertir-se en cambrers.

L’àpat, elaborat amb productes de proximitat, va anar a càrrec del restaurant Sambucus i va comptar amb el segell propi del cuiner d’aquesta cooperativa amb seu al Mercat.

A les 23h va començar el concert de Guillem Roma, Marta Roma i Guillem Plana. Des del l’inici, els tres músics, que havien compartit sopar amb els i les assistents, es van posar el públic a la butxaca. El seu espectacle Connexions va emocionar als i les espectadores d’aquesta primera edició de les Nits de Mercat.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa