• Inici
  • Notícies
  • Una vintena de comerciants visiten Manlleu per conèixer altres experiències

Una vintena de comerciants visiten Manlleu per conèixer altres experiències

Una delegació formada per la tècnica de comerç de l’Ajuntament de St. Feliu de Llobregat, a través del Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs i personal tècnic de  St. Joan Despí i St. Just Desvern, van organitzar el passat 5 de novembre, un Retail Tour a Manlleu de la mà de Jordi Bacaria per intercanviar impressions i conèixer experiències d’èxit. En total, una vintena de comerciants dels diferents municipis van participar de la iniciativa.

Després d’un primer contacte de les visitants, es va fer una exposició de les campanyes que s’estan duent a terme a Manlleu i els diferents serveis que l’ajuntament ofereix als comerciants.

A continuació es va fer una ruta guiada per l’eix comercial de Manlleu on els comerciants van explicar les seves tècniques de venda, gestió i organització dels comerços a les companyes de professió. Es van visitar establiments diversos: botigues d’electrodomèstics, de roba, sabateries, un forn de pa, una llibreria, carnisseries, joieries i òptiques.

Un cop finalitzat el Retail per diferents establiments del municipi, va tenir lloc un dinar Workshop, on les dinamitzadores van explicar el pla d’acció del MAB. La delegació va acabar la jornada assegurant que havia pres bona nota de les diverses iniciatives que es duen a terme a Manlleu i van destacar la ruta guiada a peu de carrer.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa