18 anys de Badanadal a Manlleu

Durant 31 dies (del 8 de desembre al 7 de gener), el centre de Manlleu es transformarà de nou en un espai pensat i ambientat perquè tothom pugui gaudir de la màgia d’aquestes festes. El Badanadal compleix 18 anys amb una proposta consolidada que aglutina oci, cultura i comerç. L’EXPRESS, per la seva banda, inaugura una nova ubicació en el 9è aniversari d’aquesta botiga de botigues.

El Badanadal presenta el parc de gel a l’aire lliure més gran de Catalunya: 800m2 en un entorn emblemàtic: la Plaça Fra Bernadí. Una pista gran de 650 m2 i una altra petita, de 100 m2, perquè la mainada faci els seus primers passos sobre el gel. Aquest any, el tobogan, una altra de les atraccions clàssiques del Badanadal, incorpora un format nou i s’hi podrà baixar sobre un Dònut gegant. En l’anterior edició 15.500 persones van patinar a la pista i el tobogan va registrar 6.700 baixades.

9 EXPRESS POP UP
La 9a edició de l’EXPRESS, espai Pop Up de Manlleu, enguany canvia d’ubicació i obrirà portes el 8 de desembre a l’espai de Can Patalarga (carrer de la Font, 10). En aquesta edició 36 comerços de Manlleu exposen i venen els seus productes en un mateix espai per oferir una vista global del comerç de la ciutat.  La nova ubicació afavoreix una renovació del format de l’EXPRESS tal i com el coneixíem i permetrà a les persones accedir a tot tipus de productes de la ciutat des d’una sola ubicació.

ELS REIS MABs
L’Associació de Botiguets de Manlleu té una forta presència a la ciutat durant les festes. La Campanya MAB. Els Reis del Nadal torna a oferir targetes rasca que inclouen premis econòmics de 1.000, 500 i 100 € entre tothom que compri en els comerços associats durant aquestes dates. Segons el seu president, Enric Rosés, “és un format que funciona i que la clientela valora positivament”.

EL MERCAT DE NADAL
De cara al Nadal, el Mercat Municipal de Manlleu també posa en marxa una campanya per incentivar les vendes i per obsequiar aquelles persones que compren habitualment a l’equipament. Totes les compres que es facin entre el 10 de desembre al 5 de gener entraran al sorteig de 10 vals de regal per un import de 100 euros cada un.

HORARIS FESTIUS

Durant aquestes dates, es modificaran dates i horaris pel que fa a l’atenció a les persones que compren a Manlleu. A continuació en fem un repàs:

Els comerços de la ciutat obriran les seves portes durant els següents dies festius: 6, 8, 16, 23 i 30 de desembre.

El Mercat Municipal tancarà els dies 6, 25 i  26 de desembre però obrirà els dies 8, 24, 31 de desembre i 5 de gener. En aquests dies d’obertura s’oferiran diferents horaris. Consulteu mercatmanlleu.cat per a més informació.

L’EXPRESS Espai Pop Up obrirà els caps de setmana del 8 de desembre al 5 de gener, i també els dies 20, 21, 22 de desembre i 4 i 5 de gener.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa