• Inici
  • Notícies
  • Perruqueria Ester guanya el tercer Concurs d’Aparadors de Nadal

Perruqueria Ester guanya el tercer Concurs d’Aparadors de Nadal

Perruqueria Ester, ha sigut l’establiment de Manlleu que ha resultat guanyador del primer premi del tercer Concurs d’Aparadors, campanya de Nadal 2018, organitzat per l’Ajuntament de Manlleu i el MAB. Un total de 16 negocis han participat en aquesta edició, que ha destacat per elegància a l’hora d’utilitzar el color verd per fer l’aparador. El  comerç guanyador rebrà 200 euros a gastar en establiments comercials associats al MAB.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, és ambientar els carrers i els establiments manlleuencs i que els propis comerços contribueixin a dinamitzar els eixos comercials durant l’època nadalenca.

El certamen d’enguany ha inclòs la votació popular a través del web www.manlleu.cat, i a través de les urnes ubicades a l’espai Express i al Mercat Municipal de Manlleu. Enguany hi han participat 220 persones. D’entre els votants, la persona guanyadora dels 25euros a gastar en un dels establiments participants al concurs ha estat Meritxell Funoll.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa