• Inici
  • Notícies
  • 17 establiments es beneficien dels Incentius al Comerç del CCAM 2018

17 establiments es beneficien dels Incentius al Comerç del CCAM 2018

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de Catalunya ha atorgat els incentius al comerç corresponents a la convocatòria de 2018. A la comarca d’Osona 65 establiments s’han beneficiat d’aquests incentius, 17 dels quals són de Manlleu.

L’objectiu d’aquest pla d’ajuts de la Generalitat és fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, la modernització i la rendibilitat. També pretén impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

Enguany, disset establiments comercials de Manlleu rebran 49.858 euros. L’any passat van ser 10 comerços que van rebre 24.600 euros.

Aquests establiments havien rebut suport tècnic del servei d’OPE Empresa per tal de sol·licitar els incentius. 

La convocatòria d’ajuts del 2018 incloïa quatre línies d’incentius: Programa per la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya; Programa per a la transformació digital; Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments i Internacionalització de la moda.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa