• Inici
  • Notícies
  • Comença l’English Lab: sessions de Networking en anglès

Comença l’English Lab: sessions de Networking en anglès

El dijous 31 de gener, de 8 a 9 h, el Lab Manlleu, espai de Cowkorking, enceta les sessions de Networking en anglès English Lab. Un espai mensual on es donaran eines i consells per aplicar l’anglès dins l’empresa. Les sessions seran d’una hora on es treballaran diferents temes de l’idioma per després posar-los en pràctica fent Networking entre les persones assistents.

Les sessions d’English Lab estaran conduïdes per coworkers de l’espai. Aquestes sessions recuperen el format i horari de la jornada de cafè-networking que es va fer el mes de desembre, on Llorenç Martín de Nextway va ensenyar com presentar de forma eficaç una empresa en menys d’un minut. Ara s’hi incorpora l’interès per la llengua anglesa, un element que des del servei d’OPE Feina es valora com a interessant per a les empreses.

Les sessions d’English Lab Conserven l’horari i durada d’aquella primera proposta, (de 8 a 9 del matí), un element que va ser molt valorat per les persones assistents a la jornada ja que no trencava la jornada laboral.

La primera sessió serà el dijous 31 de gener. A partir d’aquí, es programarà una nova sessió cada últim dijous de mes. Les persones interessades poden inscriure’s per correu electrònic a [email protected] o trucant al 93 782 71 61.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa