• Inici
  • Butlletí
  • La Generalitat, l’Ajuntament i el MAB es reuneixen per parlar sobre el comerç de Manlleu

La Generalitat, l’Ajuntament i el MAB es reuneixen per parlar sobre el comerç de Manlleu

La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Vilalta, i la directora del Servei Territorial d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, van visitar aquest dimarts Manlleu on es van reunir amb l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers.

Durant la benvinguda institucional, a càrrec de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i del regidor de Promoció econòmica, Eudald Sellarès, la directora Montse Vilalta va posar en valor el comerç i la ciutat de Manlleu.

Les directores van fer una visita guiada per alguns dels locals de la Manlleu Galeria d’Art, de la mà d’Arkham Studio, agència coorganitzadora de la mostra. Aquesta visita és fruit d’haver rebut recentment el premi a la Gestió Pública dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat.

Posteriorment es van reunir amb el regidor de promoció econòmica, el president i les dinamitzadores de l’Associació de Botiguers de Manlleu (MAB); Betlem Parés, cap de l’Àrea de Promoció Econòmica i Serveis a les Persones; Pilar Raurell, tècnica de comerç de l’OPE, i diverses tècniques del servei de promoció econòmica. Durant la reunió de treball es va parlar sobre el model comercial català i el futur del comerç a Manlleu.

En el transcurs de la trobada es van tractar diferents assumptes, com la necessitat de vetllar pel comerç local i potenciar-lo amb la programació d’accions de promoció i de l’aposta pels productes de proximitat i de qualitat, productes diferenciats i amb valor afegit.

La trobada d’aquest dimarts també va posar sobre la taula qüestions de caràcter general, com les noves legislacions catalanes i estatals en l’àmbit del comerç i de la futura legislació sobre Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs).

Les directores van valorar positivament la visita i de la reunió va sorgir la voluntat de seguir treballant conjuntament i de compartir informació, inquietuds i polítiques comercials.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa