• Inici
  • Notícies
  • Nous projectes d’inserció laboral juvenil a la comarca

Nous projectes d’inserció laboral juvenil a la comarca

Tres entitats de la comarca gestionaran el programa Singulars. Un projecte ocupacional que té l’objectiu de reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves que no treballen ni estudien

La cooperativa  La Fera ferotge oferirà formació professionalitzadora en Auxiliar de cuina i manipulació d’aliments, Horticultura ecològica i certificat d’aplicadors de productes fitosanitaris, Eines web 2.0 i Auxiliar de manteniment, reparació i electrificació de bicicletes. Per altres banda, l’associació ADFO realitzarà un itinerari personalitzat d’inserció amb titulació de monitoratge de lleure. Tanmateix, l’associació Aurora oferirà formació en idiomes i reciclatge de bicicletes amb l’oportunitat de realitzar visites a empreses de Copenhaguen.

Les persones interessades en formar-se i treballar en algun d’aquests àmbits poden posar-se en contacte amb el Servei d’OPE Feina trucant al 93 851 50 22 o bé escrivint al correu [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa