OPE Feina: al servei de les persones i de les empreses

A partir d’aquest mes de gener l’OPE Feina seguirà oferint el Servei de Feinateca a totes aquelles persones que necessitin fer recerca activa de feina, realitzar o millorar el seu currículum, consultar i inscriure’s  a ofertes laborals o resoldre dubtes concrets i informar de canvis en la seva ocupabilitat.

El servei s’ofereix els dilluns i dimecres de 9.30 a 13 h i els dimarts de 15.30 a 17.30 h a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA (Carrer del Pont 16-18). L’espai compta amb ordinadors amb connexió a internet i professionals que oferiran suport i orientació especialitzada. També disposa d’un plafó on consultar les últimes ofertes.

Atenció a les empreses

Davant les dificultats de trobar personal competent i que s’adeqüi al lloc de treball concret i característiques dels negocis, L’Oficina de Promoció Econòmica també dona suport en la gestió de vacants de personal de les empreses a través dels serveis d’OPE Feina i OPE Empresa. Des de l’OPE es pot col·laborar amb les empreses en diferents punts del procés de recerca de personal:

  • ·  Definició del lloc de treball
  • ·  Publicació d’ofertes
  • ·  Recerca de candidats/dins de la borsa  de persones que es troben en situació d’atur o volen un canvi de treball
  • ·  Filtratge de currículums
  • ·  Preselecció de personal
  • ·  Suport en la selecció
  • ·  Seguiment durant la contractació (post-inserció).

Aquest és un servei gratuït per a les empreses, que es poden adreçar a l’OPE per correu a [email protected], trucant al telèfon 93 851 50 22 o bé omplint un formulari en línia a través del web manlleu.cat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa