Espais en traspàs al Mercat Municipal de Manlleu

En aquests moments hi ha dos espais en traspàs per jubilació al Mercat Municipal de Manlleu: la parada número 13, amb una superfície de 8.57m2 i dedicada a l’herboristeria; i la parada número 18, de 26.11m2 i amb un magatzem de 4.85m2, dedicada a la venda de congelats.

Aquesta pot ser una oportunitat per aquelles persones que tinguin una idea de negoci i busquin un espai per dur-la a terme. L’ajuntament dona autorització per a traspassar els drets de les concessions administratives d’ocupació d’aquestes parades i també, si s’escau, el canvi d’activitat o article de venda, prèvia sol·licitud a l’ajuntament i a l’Associació de Comerciants del Mercat.

Les parades i locals del mercat municipal s’adjudiquen, habitualment, mitjançant concurs públic en què s’atorga una concessió administrativa per un determinat període de temps i un preu fixat al plec de clàusules. L’objecte d’aquesta concessió és l’explotació de l’espai i no la seva titularitat que és conservada per l’Ajuntament.

Les persones interessades en adquirir un d’aquests dos espais o bé rebre més informació poden posar-se en contacte amb el Servei d’OPE Empresa al 93 851 50 22 o bé al correu electrònic [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa