• Inici
  • Butlletí
  • L’alumant de 4t d’ESO de Manlleu participa en un taller de vocacions industrials

L’alumant de 4t d’ESO de Manlleu participa en un taller de vocacions industrials

L’OPE de Manlleu, juntament amb Creacció, va organitzar el passat dimecres un taller per a joves de 4t d’ESO dels quatre centres de secundària de Manlleu amb l’objectiu d’apropar la indústria als joves d’una manera experimental.

El sector industrial necessita personal qualificat tant en el moment actual com en un futur. Despertar entre els i les joves l’interès per aquest sector pot afavorir un encaix entre l’oferta i la demanda de personal.

El taller va consistir en la construcció d’un altaveu bluetooth plenament funcional a partir d’un kit que els joves van ensamblar i soldar.

Es va apropar l’alumnat al disseny i a la fabricació a partir d’una metodologia experimental i innovadora que va permetre treballar habilitats i capacitats professionals associades a les vocacions industrials així com competències personals com la lògica, la capacitat de concentració, la responsabilitat, etc.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa