• Inici
  • Butlletí
  • Oberta la presentació de candidatures del programa ‘Accelera el creixement’.

Oberta la presentació de candidatures del programa ‘Accelera el creixement’.

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment per l’acompanyament a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en 4 àrees de gestió empresarial, on s’elabora un pla de creixement i es dona suport a la seva execució. Valorat en 5.500€, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500€. Des del 2012, PIMEC i la Diputació de Barcelona impulsen aquest programa per al creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona i durant aquest temps a Manlleu ja se n’han beneficiat 7 empreses.

Amb l’Accelera el Creixement, l’empresa contrasta l’estratègia amb experts per definir un pla de creixement per posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció.

Aquest programa d’acceleració empresarial abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.

Si ets una empresa amb potencial de creixement i amb ganes de treballar per millorar el negoci, inscriu-te al programa. Només cal que compleixis aquests requisits:

  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat).
  • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

Si vols ser una de les empreses que es beneficiïn del programa, et podem ajudar, només cal que contactis amb nosaltres al telèfon 938515022 o a través del correu electrònic [email protected]. El termini de presentació finalitza el 3 de juny de 2019.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa