• Inici
  • Butlletí
  • El Programa Fem Ocupació per a Joves ha permès la contractació de 16 persones

El Programa Fem Ocupació per a Joves ha permès la contractació de 16 persones

Aquest mes ha finalitzat una nova edició del Programa Ocupacional Fem Ocupació per a Joves, que té com a objectiu afavorir la contractació de persones d’entre 18 i 30 anys.

El de Manlleu és l’únic Servei d’Ocupació de la comarca que compta amb aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Fem Ocupació per a Joves  permet a les empreses participants subvencionar el sou de la contractació d’un/a jove durant sis mesos. Per la seva part, les persones  reben una formació a mida del lloc de treball.

Tot i que el programa contempla la contractació temporal, durant la última edició s’han formalitzat dos contractes indefinits. Pel que fa la mida d’empreses, majoritàriament ha beneficiat a micro, petites i mitjanes empreses.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa