• Inici
  • Butlletí
  • Finalitza la segona edició del Programa CuEmE a Manlleu

Finalitza la segona edició del Programa CuEmE a Manlleu

Manlleu ha finalitzat la segona edició del Programa CuEmE (Cultura emprenedora a l’escola) de la Diutació de Barcelona que fomenta l’esperit emprenedor i les competències en el cicle superior de primària.

Durant el curs escolar, l’alumnat 5è de primària de Manlleu ha creat i gestionat 6 cooperatives escolars (tres a l’escola Quatre Vents i tres a l’escola Pompeu Fabra) amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents de Manlleu.

El 17 de maig es va celebrar la III Trobada Comarcal del Programa a Osona, que enguany es va fer a Manlleu on hi van participar 665 nens/es de 15 escoles d’Osona.

El 27 de maig les cooperatives van vendre els seus productes (principalment fets a mà i amb materials reciclats) al mercat setmanal. Una part dels beneficis es destinen a una entitat i la resta a una activitat lúdica. El 14 de juny es va fer una matinal de cloenda del programa. Durant la jornada l’alumnat va fer una pancarta sobre què ha significat per a ells el programa i que es va mostrar a la Fira Alterna’t.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa