• Inici
  • Butlletí
  • L’alTERna’t: aparador de les iniciatives d’economia social i solidària

L’alTERna’t: aparador de les iniciatives d’economia social i solidària

Donar a conèixer els productes, els serveis i el valor afegit que aporten les iniciatives d’economia social i solidària (ESS) d’Osona és un dels objectius de la 3a edició de l’alTERna’t: Fira d’ESS d’Osona. Unes iniciatives que comparteixen la necessitat de consolidar formes de produir, distribuir i consumir que satisfacin les necessitats individuals i col·lectives i que ho facin de manera respectuosa amb les persones, el medi ambient i que funcionin amb lògiques més democràtiques.

El proper diumenge 16 de juny a l’Embarcador del Ter, per donar a conèixer aquestes iniciatives i la seva activitat econòmica, s’ha dissenyat una fira d’abast comarcal pensada per a tots els públics i participada a través de tallers i activitats lúdiques i educatives.

La suma de l’esdeveniment amb el tradicional Dinar de llençats ha permès confeccionar un cartell ampli i complert. La fira tindrà lloc entre les 11 del matí i les 7 de la tarda. Abans, però, ja s’hauran concentrat les persones voluntàries per preparar el Dinar de llençats, àpat popular i gratuït que tindrà lloc a les 2 del migdia. Al llarg del dia s’aniran succeint diverses taules rodones sota l’eix temàtic de la sobirania alimentària i activitats lúdiques i educatives per a un públic familiar. Per cloure la Fira, el duet acústic manresà Jo Jet i Maria Ribot oferirà un concert musical.

L’alTERna’t 2019 és una fira organitzada per l’OPE Manlleu i l’alTERna’t: Xarxa d’ESS d’Osona amb amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, l’espai Tu no ho llencis, l’Embarcador del Ter, i el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa