Participa al Grup de compra d’energia de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu i l’Associació d’Empresaris de Manlleu impulsen la creació d’un Grup de compra agregada d’energia. La compra agregada és la compra conjunta per part d’una agrupació d’empreses amb l’objectiu d’estalviar costos i millorar la competitivitat.

Actualment hi ha 30 empreses interessades i l’objectiu és que se’n sumin quantes més millor. Com més gran sigui el grup, millor serà el preu que es podrà aconseguir.

Una empresa amb experiència en la creació i gestió de grups de compra d’energia farà una licitació electrònica que permetrà a totes les empreses reduir el preu de l’energia independentment de la seva mida, tarifa contractada o consum energètic.

Les empreses que vulguin participar-hi poden enviar un correu abans del 21 de juny a [email protected] adjuntant les factures d’electricitat de l’últim any. Per a més informació, podeu escriure al mateix correu o trucar al 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa