• Inici
  • Butlletí
  • Ajuts per a l’autoocupació dins del programa de Garantia Juvenil

Ajuts per a l’autoocupació dins del programa de Garantia Juvenil

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits/es al programa de Garantia Juvenil amb l’objectiu de facilitar l’ocupació de les persones joves com a treballadors/es autònoms i garantir uns ingressos mínims a l’inici de la seva activitat empresarial.

Fins a l’1 d’octubre poden presentar la sol·licitud de l’ajut, les persones joves d’entre 18 i 29 anys prèviament inscrites al programa de Garantia Juvenil i donades d’alta com a treballadors/es autònoms de manera ininterrompuda entre l’1 d’octubre del 2018 i l’1 d’octubre del 2019.

L’import màxim de la subvenció és de 10.000 euros per cada persona jove que hagi estat donat d’alta a la Seguretat Social com a treballador autònom (RETA), en règim especial o mutualitat del corresponent col·legi professional durant el període de 12 mesos esmentat.

En cas de baixa anticipada de l’autònom/a després de 8 mesos d’alta, els imports de la subvenció es reduiran progressivament en funció dels mesos d’alta.

La sol·licitud s’ha de fer amb certificat digital a través del portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya . Per a més informació sobre els ajuts i la tramitació podeu contactar amb el Servei d’OPE Empresa: [email protected].

Més informació:

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa