• Inici
  • Butlletí
  • El Mercat municipal de Manlleu celebra el Dia Internacional Lliure de bosses de plàstic amb la campanya “Torna la Roba”

El Mercat municipal de Manlleu celebra el Dia Internacional Lliure de bosses de plàstic amb la campanya “Torna la Roba”

Del 3 al 5 de juliol, les compres als comerços del Mercat Municipal de Manlleu , entraran en el sorteig de 100 bosses de roba reutilitzables

El Mercat de Manlleu es torna a adherir, per 5è anys consecutiu, a la celebració , el 3 de juliol, del Dia Internacional Lliure de bosses de plàstic, amb la campanya “Torna la roba”.

Totes les compres realitzades als comerços del Mercat Municipal de Manlleu entre els dies 3 i 5 de juliol, entraran en el sorteig de 100 paneres, de roba, pel pa i packs de bosses de malla per comprar fruita i verdura.

Amb aquesta campanya, el Mercat també aposta per posar en valor iniciatives que treballen per a la inserció socio-laboral de persones en risc d’exclusió social. Les bosses han estat confeccionades pel projecte Recuperem del Casal Claret, membre de la Xarxa d’Economia Social i Solidària d’Osona,  i la Fundació Portolà per a Bolseta Barcelona.

Amb aquesta acció es vol sensibilitzar a la ciutadania i reivindicar un ús responsable de les bosses tot reduint-ne l’ús. Les bosses de plàstic es converteixen ràpidament en un residu i tant la seva fabricació com el seu tractament posterior són responsables d’importants afectacions ambientals,socials i econòmiques.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa