• Inici
  • Butlletí
  • Nova campanya comercial de les botigues del Passeig de St. Joan

Nova campanya comercial de les botigues del Passeig de St. Joan

Disset comerços de  Manlleu s’han unit per engegar una campanya de promoció al Passeig de Sant Joan amb l’objectiu de fidelitzar la clientela i apropar el comerç del Passeig a la ciutadania del municipi.

La campanya consisteix en una sèrie de concursos setmanals que es faran entre les persones que comprin en algun dels establiments adherits.

setmana, un d’aquests comerços serà l’encarregat de fer el sorteig: les persones  que hi vulguin participar hauran de portar-hi els tiquets de qualsevol dels establiments que formin part de la campanya i, el dilluns de la setmana següent, es donarà a conèixer la persona que ha guanyat el concurs a través de les xarxes socials dels botiguers del Passeig. Aquesta acció ja ha començat i finalitzarà al cap de 17 setmanes, quan tots els comerços hagin acollit el concurs.

Els botiguers i botigueres han preparat una sèrie d’imatges per tal de donar a conèixer el concurs i indicar quins són els comerços adherits.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa