• Inici
  • Butlletí
  • Nova programació de cursos subvencionats de setembre a desembre a Manlleu

Nova programació de cursos subvencionats de setembre a desembre a Manlleu

El Servei d’OPE Formació ha publicat l’oferta de cursos pels mesos de setembre a desembre de 2019, tant els adreçats a persones treballadores com aquells dirigits a persones en situació d’atur.

Són cursos totalment subvencionats, sense cost per a l’alumnat. Enguany s’ha tornat a comptar amb la participació d’IDFO-UGT i PIMEC per crear una oferta temàtica diversa i que doni resposta a diferents interessos professionals i personals. Els primers cursos del cicle seran el de Gestió del temps i el de Mindfulness.

Les inscripcions estan obertes i aquelles persones que es vulguin  apuntar o bé demanar informació poden fer-ho a través de l’apartat d’oferta formativa del web manlleu.cat o bé contactant amb el servei de Formació de l’OPE: al correu [email protected] o per telèfon al  93 851 50 22.

Cursos pel 2020

D’altra banda també s’ha publicat la llista provisional de cursos pel primer semestre de 2020, amb cursos com Atenció sociosanitària, Lideratge i gestió d’equips, Activitats auxiliars de comerç, Muntatge i instal·lacions elèctriques, Carnet de carretoner i altres cursos que es puguin afegir en funció de la demanda i de la detecció de necessitats.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa