• Inici
  • Butlletí
  • La 4a edició del 30 Plus va començar a l’agost i ja ha afavorit 11 contractes

La 4a edició del 30 Plus va començar a l’agost i ja ha afavorit 11 contractes

El 2 d’agost va posar-se en marxa la quarta edició del Programa 30 Plus, subvencionat pel SOC i gestionat pel Servei d’OPE Feina. A data d’avui ja s’han tancat 11 dels 43 contractes disponibles en la nova edició. Aquest programa ocupacional d’abast comarcal incentiva la contractació de persones majors de 30 anys: atorga una subvenció a les empreses que s’hi puguin acollir i orientació laboral als treballadors i treballadores participants.

El 6 de setembre es va fer una reunió entre el Servei d’OPE Feina i personal tècnic dels diferents serveis locals d’ocupació de la comarca per fer l’avaluació dels Programes  30 Plus (edició 2018) i Fem ocupació per a joves (edició 2017). També es va fer la presentació de la nova edició del 30 Plus, que està gestionat, un any més, pel Servei d’OPE Feina.

La valoració que van fer les persones assistents a la trobada és molt positiva. Les dades demostren que és un programa consolidat i reconegut tant per les empreses com pels prescriptors (gestories).

Les empreses es poden acollir a la contractació subvencionada fins el dia 1 d’abril o bé fins que s’esgotin els 43 contractes disponibles que estableix el programa (5 més que l’any passat). Les empreses interessades en participar-hi poden posar-se en contacte amb el servei d’OPE Feina per a obtenir més informació: trucant al 93 851 50 22 o escrivint a [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa