• Inici
  • Butlletí
  • Martina Tarabal és l’autora del cartell de la fira Porc i Cervesa 2019

Martina Tarabal és l’autora del cartell de la fira Porc i Cervesa 2019

La plaça Fra Bernadí de Manlleu acollirà del 4 al 6 d’octubre una nova edició de Porc i Cervesa, Fira gastronòmica. El passat dijous, 19 de setembre, al programa A Manlleu Fem Xarxa de Ràdio Manlleu vam parlar amb la Martina Tarabal, autora del nou cartell.

Tal com ella explica, la seva obra ha intentat copsar el nou format d’aquesta edició de Porc i cervesa, que serà més proper al Marquet gastronòmic que a la fira tradicional: “el que em va cridar més l’atenció, i que he incorporat al cartell per transmetre aquest canvi, són els para-sols. Combinats amb els colors vius li donen un to festiu, molt estiuenc.”

La figura central del cartell mostra l’estil artístic de la Martina: “el meu segell personal són aquestes imatges redibuixades i amb alguns elements tatxats. Normalment ho faig d’una manera més agressiva però en aquest cas he buscat un efecte alegre i divertit”. La il·lustració també incorpora l’essència tradicional de Porc i Cervesa: “els meus pares i avis han estat carnissers de tota la vida i he viscut sempre amb normalitat el procés de creació de productes carnis. A la fira es mostra també aquesta tasca i podem veure les diferents parts del porc. Per això he incorporat uns peus de porc que subjecten el got de cervesa. Un got que, de fet, també és una tradició de la fira.

La Martina explica que està contenta d’haver rebut l’encàrrec: “quan van comptar amb mi em va fer molta il·lusió, perquè és una festa molt manlleuenca i m’ha agradat participar-hi i aportar-hi la meva visió”.

Podeu escoltar l’entrevista a través del servei de podcast de www.radiomanlleu.cat. Per a més informació sobre l’artista, visiteu la seva pàgina web, www.martinatarabal.com i el seu Instagram: Martinatarabal.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa