• Inici
  • Butlletí
  • Bona participació en els cursos de formació contínua de l’OPE

Bona participació en els cursos de formació contínua de l’OPE

La setmana passada va començar el tercer curs de la programació formativa d’aquest darrer trimestre que organitza l’OPE, adreçada a persones treballadores i empreses.

Es tracta del curs de Gestió Comercial, en el qual les 11 persones inscrites aprendran aspectes com la fixació dels objectius comercials i la supervisió de l’activitat comercial. Els altres dos cursos que també estan en marxa, i que han tingut molt bona acollida, amb 30 persones més cursant-los, son el de Gestió del Temps i el de Mindfulness.

Les noves propostes per els propers mesos són Habilitats de Comunicació, Xarxes Socials, Manipulació d’aliments i Al·lèrgies i intoleràncies alimentaries. Trobareu tota la informació i el formulari d’inscripcions al web www.manlleu.cat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa