‘No límits Bikes’ al Mercat Municipal de Manlleu

En el marc de la 2a Setmana de l’Alimentació i la Salut, el Mercat Municipal de Manlleu col·labora amb el programa No límits Bikes de la cooperativa Aurora.

Aquest programa vol retornar la capacitat d’anar amb bicicleta a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes utilitzant un tricicle elèctric especialment adaptat. El vehicle, conduït per membres del projecte Aurora, ofereix una oportunitat única per a fer passejades a l’aire lliure i construir relacions intergeneracionals entre passatgers i conductor.

Entre dilluns i dimarts, 24 persones han participat d’aquesta activitat que ha estat molt benvinguda per la clientela del Mercat, ja que els permet tornar a casa en bicicleta i sense carregar la compra.

Aurora és una entitat que vol incrementar el benestar i el desenvolupament social a través de la implementació de projectes i serveis innovadors a la comunitat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa