• Inici
  • Butlletí
  • Presentació del Grup de Compra d’Energia d’Osona a les comercialitzadores

Presentació del Grup de Compra d’Energia d’Osona a les comercialitzadores

El Grup de Compra d’Energia d’Osona s’ha reunit  per explicar com funcionarà la licitació dels contractes de subministrament elèctric de les empreses participants. Aquesta licitació es farà la setmana que ve i establirà el preu que pagaran les empreses d’aquest grup a partir del 2020.

Els representants polítics dels Ajuntaments de Manlleu i de Vic, junt amb els presidents de les Associacions d’Empresaris que promouen el Grupvan valorar especialment la feina conjunta de les dues administracions per sumar esforços i donar suport a la iniciativa de les associacions empresarials, a fi de poder obtenir uns preus de l’energia més competitius. Es va fer èmfasi en el gran potencial de creixement del grup de compra a nivell de tota la comarca.  

A la trobada hi van assistir una desena de comercialitzadores interessades a participar en la licitació, que es farà a través d’una plataforma electrònica. En aquest sentit, els consultors experts de GCTPlus Eficiència Energètica, van explicar el contingut de les condicions tècniques, les característiques del grup en relació als consums i tarifes, i després van respondre els dubtes relacionats amb tot el procés. La valoració de la trobada, per part de la consultora experta, és molt positiva i genera bones expectatives de cara a la subhasta.

Actualment el Grup de Compra d’Energia d’Osona està format per un centenar d’empreses de Manlleu i de Vic i encara està obert a noves incorporacions d’empreses,. Aquelles que estiguin interessades  a participar-hi poden adreçar-se al Servei d’OPE Empresa escrivint un correu a [email protected]

La propera cita important és la subhasta electrònica, que es farà dimecres 6 de novembre a les 10 del matí. Es farà el seguiment des de Vic, A Creacció, on hi haurà el centre de control, i també des del Lab Manlleu.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa