• Inici
  • Notícies
  • L’OPE ofereix un curs de comptabilitat bàsica adreçada a empreses i a professionals

L’OPE ofereix un curs de comptabilitat bàsica adreçada a empreses i a professionals

El servei d’OPE Empresa de l’Ajuntament de Manlleu organitza una nova formació subvencionada dirigida a empreses i professionals. En aquest cas, l’objectiu del curs és ajudar a assolir un coneixement de les bases de la comptabilitat i de les tècniques principals que permeti treballar una comptabilitat simple.

El curs Comptabilitat bàsica des de zero té una durada de 8 hores, repartides en dues sessions de 4 hores que es faran els dijous 14 i 21 de novembre, de 9 a 13 h, al Lab Manlleu.

La formació anirà a càrrec de Santi Sitjà, de SP Assessors Empresarials. La formació és subvencionada, sense cost per a l’alumnat, però requereix inscripció prèvia. Aquesat pot fer-se escrivint a emp[email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa