• Inici
  • Butlletí
  • El programa d’emprenedoria a l’escola (CuEmE) arriba a la tercera edició

El programa d’emprenedoria a l’escola (CuEmE) arriba a la tercera edició

La tercera edició del programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) s’ha posat en marxa aquest darrer trimestre de l’any. En el CuEmE hi participen tres escoles de Manlleu, concretament, l’alumnat de 5è de primària de l’escola Quatre Vents, Pompeu Fabra i Puig-Agut.

Els/les estudiants han explorat diferents formes jurídiques per crear empreses, com, per exemple, la societat limitada, la societat anònima, etc. Però s’han decantat per constituir-se com a societat cooperativa. En aquest sentit, l’empresa cooperativa Sambucus ha fet xerrades a les diferents escoles per donar-los a conèixer de primera mà com funciona una cooperativa, i perquè vegin una cooperativa real de Manlleu.

Cada escola i, per tant, cada cooperativa està en un moment diferent de l’execució del seu projecte. Algunes cooperatives ja han escollit el nom de l’empresa i han fet els tràmits necessaris per obtenir un CIF hipotètic, d’altres encara ho tenen pendent. L’objectiu de tot el projecte és fomentar les competències i els valors de l’emprenedoria, i vincular diferents agents del territori perquè el projecte surti de l’aula.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa