• Inici
  • Butlletí
  • L’OPE Manlleu i l’Associació d’empresaris organitzen un espai de reflexió sobre el futur empresarial de Manlleu

L’OPE Manlleu i l’Associació d’empresaris organitzen un espai de reflexió sobre el futur empresarial de Manlleu

El divendres 29 de novembre, la Colònia Rusiñol de Manlleu va acollir el dinar-debat Espai de reflexió per a la dinamització del teixit empresarial, organitzat per l’OPE Manlleu i l’Associació d’Empresaris de Manlleu dins de les accions del Fòrum Econòmic i Social FES Manlleu

L’acte va comptar amb una gran participació d’empreses de Manlleu i la valoració global dels assistents va ser molt positiva.

Va començar amb les intervencions de Guillem Freixes, de l’Associació Manlleu Quatre, qui va parlar de l’estratègia innovadora per al desenvolupament local en la indústria 4.0; l’empresari i professor d’Esade Emili Sullà, qui va parlar de la qualitat del treball en les organitzacions, i Pablo Aretxabala de l’empresa K2K Emocionando, qui va parlar dels Nous Estils de Relacions a les organitzacions.

Oriol Homs, expert en desenvolupament local i consultor de l’OPE, va participar en l’organització de l’acte, es va encarregar de moderar les ponències i destaca la importància de la jornada: “hi havia empresaris de pes del municipi, entitats socials, administració… i tothom  va entendre el missatge que els estàvem llançant, que és que el futur de Manlleu està en les seves mans i ara és el moment de posar les bases per dissenyar el futur de Manlleu”.

El gruix del debat es va realitzar en un dinar, un format que afavoria la presència d’empresaris i empresàries sense trencar els ritmes de les seves respectives empreses.

Segons Homs, les conclusions de cada taula van ser coincidents: “hi ha capacitat, hi ha voluntat i per tant s’ha de seguir treballant en aquesta direcció. Ara arriba una època de grans transformacions per adaptar-se a un nou context i noves necessitats. I cal tornar a fer una decisió emprenedora. El que es faci ara marcarà el Manlleu de les pròximes dècades”.

Un cop va finalitzar la jornada es va procedir a la signatura del Manifest per a la millora de la qualitat de l’ocupació de Manlleu. Segons Homs, aquest manifest “insta a tothom a prendre decisions col·lectives i en la mateixa direcció per una nova reinversió tecnològica a Manlleu però, el que és més important, que generi benestar per a la població”.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa