• Inici
  • Butlletí
  • Valoració anual del Centre de Formació Integral en Serveis a la Comunitat

Valoració anual del Centre de Formació Integral en Serveis a la Comunitat

El divendres 13 de desembre es va celebrar a l’Institut Antoni Pous la reunió de tancament i valoració anual del Centre de Formació Integral Sociosanitari, compost pel Consorci Hospitalari de Vic (Residència de Manlleu), la Fundació Assistencial d’Osona (FADO), l’Institut Antoni Pous, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Manlleu.

Un dels punts que es van tractar va ser la valoració de la jornada celebrada el 25 d’octubre a la Residència Aura, que va resultar de molt interès per a les persones i per als centres participants, i tenia com a objectiu posar en valor l’ocupació. Es va revisar el document “Treballar d’Auxiliar Sociosanitària” i es van explorar mesures per abordar els punts febles detectats en la professió.

Es va acordar que una de les actuacions que es duran a terme el 2020 consistirà en “Fer Xarxa” amb totes les residències i centres que atenen a persones amb dependència, que també és una de les necessitats recollides en el document. Una altra proposta és continuar amb el projecte “Una nova mirada” que estan duent a terme a la Residència Aura per donar resposta a la necessitat de captar i retenir professionals dedicats a la cura de les persones de la residència. Es van recollir també altres propostes amb noves actuacions que cal fer, principalment encarades a cobrir la gran manca de professionals formats per treballar en el sector sociosanitari.

Un dels objectius del Centre de Formació Integral Sociosanitari és potenciar la formació en l’àmbit sociosanitari, mitjançant l’oferta conjunta de cursos de formació reglada i ocupacional, i facilitar l’acreditació de competències.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa