L’Agenda Comerç 20/21

És un document estratègic que recull els reptes del comerç català per als propers dos anys i les actuacions del Departament d’Empresa i Coneixement per a aquest sector.

Aquest full de ruta per al comerç és el resultat d’un procés de reflexió en què van participar una vuitantena de persones de les entitats més representatives i experts independents, com per exemple la Carme Peix i la Mercè Pinto, dinamitzadores comercials del MAB Manlleu (Manlleu Associació de Botiguers).

Aquest pla d’actuació, amb prop de 140 mesures concretes, és un document àgil i inspirador per a les empreses del comerç, per als representants del món associatiu i per al conjunt de les administracions públiques.

Les aportacions de tothom van generar un pla d’actuació estructurat en cinc blocs:

  • Prestigi
  • Formació i talent
  • Transformació tecnològica
  • Competitivitat
  • Territori i persones.

Des de l’OPE, ens proposem com a reptes pel 2020, treballar conjuntament amb el MAB per assolir objectius relacionats amb formació, talent i emprenedoria comercial, com per exemple, oferir serveis que fomentin l’emprenedoria. del sector retail i altres sectors vinculats.

Així mateix, i veient la necessitat de promoure plans d’ocupació de locals buits per acollir activitats econòmiques i/o d’altra índole, es vol treballar la importància del comerç en els plans de ciutat, seguint les línies d’actuació basades en el pla d’ocupació de locals buits.

Per qualsevol consulta us podeu dirigir a OPE Manlleu al 938515022 o [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa