• Inici
  • Notícies
  • Nous canals de comunicació de l’OPE: Facebook, Instagram i Youtube

Nous canals de comunicació de l’OPE: Facebook, Instagram i Youtube

L’OPE Manlleu ha obert nous canals de comunicació a les xarxes socials per tal d’estar en contacte amb els diversos públics als quals dona servei: una pàgina de Facebook, un perfil d’Instagram i una llista de reproducció al canal de Youtube de l’Ajuntament

Aquests dos canals seran gestionats principalment pels serveis d’OPE Feina i OPE Formació, ja que suposa una forma ràpida i eficaç d’acostar-se a un públic que no arribava a altres xarxes on l’OPE Manlleu hi tenia presència com Twitter o Linkedin.

Ara també podeu seguir tota l’actualitat de l’OPE  a facebook.com/opemanlleu i al perfil d’Instagram @opemanlleu.

Recursos per a la recerca de feina, al Youtube de Manlleu

L’equip d’OPE Feina ha començat a distribuir a través de Youtube alguns dels materials de recomanacions i recursos per a la recerca de feina. Aquests es troben al canal de Youtube de l’Ajuntament de Manlleu a través de la llista específica OPE FEINA.

Aquests mesos de confinament estan servint per impulsar noves vies de comunicació des de l’equip de l’OPE Feina. Si fa unes setmanes s’obrien canals a Facebook i Instagram, ara s’hi afegeix també aquesta llista de Youtube. L’objectiu és anar creant progressivament un catàleg que sigui estable i d’utilitat un cop acabat el període de confinament.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa