• Inici
  • Butlletí
  • Presentació de la vuitena edició dels Premis Innovacat

Presentació de la vuitena edició dels Premis Innovacat

Ens alegra començar la nova edició dels Premis Innovacat, la vuitena, i poder continuar aquest projecte de col·laboració publicoprivada que va néixer l’any 2005 per la inquietud de les empreses Benito i Bonpreu i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu.

En aquesta vuitena edició són ja set les empreses que tenim de sòcies. Totes elles grans empreses compromeses amb el territori. Els Premis Innovacat premien el dinamisme empresarial, el talent, la creativitat, la innovació empresarial i social, la implicació amb el territori, la digitalització i la transformació social.

Per a les empreses, Innovacat és un espai de trobada, d’intercanvi d’experiències i coneixements, un espai on fer créixer i donar a conèixer els projectes, les empreses, els productes o serveis.

Els Premis Innovacat premien dues categories d’empreses: Empresa Jove (menys de 5 anys) i Empresa Avança (més de 5 anys). La dotació econòmica dels premis és de 12.000 € i 20.000 € respectivament. Enguany, també com a novetat, el jurat es reserva el dret d’atorgar un accèssit a cada categoria valorat en 5.000 €. A més, també s’atorgaran 5 premis ‘Pla d’acompanyament’ de 20 hores d’assessorament de la mà d’un expert.

L’edició d’enguany continua oferint formacions a les empreses per tal d’ajudar-les a presentar una bona candidatura: en primer lloc, podran assistir a una formació per millorar la redacció de la memòria descriptiva i, posteriorment, podran participar en el taller per preparar la presentació oral que hauran de fer davant del jurat.

Trobareu les bases reguladores i informació sobre com participar a la pàgina web www.premisinnovacat.com.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al servei d’OPE Empresa, escrivint al correu [email protected] o bé trucant al 93 851 50 22.

Des de l’OPE us volem animar a  presentar la vostra candidatura. Teniu temps fins al dia 30 d’abril a les 14 hores.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa