• Inici
  • Notícies
  • Proposta de protocol d’actuació laboral de protecció davant del Covid-19

Proposta de protocol d’actuació laboral de protecció davant del Covid-19

Des de Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement de la qual l’Ajuntament de Manlleu n’és soci, hem creat el següent document que estableix una proposta de protocol d’actuació laboral de protecció davant del Coronavirus. Aquest és un document que pretén facilitar a les empreses informació davant de l’aixecament del període de confinament total decretat per l’Estat a partir d’aquesta setmana.

A continuació podreu descarregar aquesta proposta de protocol en PDF que inclou una sèrie de Consideracions generals (què és el coronavirus, quins riscos de contagi hi ha a l’entorn laboral, quins són els col·lectius de més risc…) i Mesures i recomanacions per evitar el contagi.

D’altra banda també inclou una proposta de test d’Autodeclaració voluntària per tal de recollir i avaluar les possibilitats del personal de patir o contagiar el virus.

Per a més informació sobre les mesures que cal adoptar de cara a aquest aixecament del període de confinament total podeu adreçar-vos al servei d’OPE Empresa i us ajudarem:
[email protected] | 93 851 50 22

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa