• Inici
  • Notícies
  • Atenció presencial per a la sol·licitud dels ajuts municipals adreçats a empreses i autònoms

Atenció presencial per a la sol·licitud dels ajuts municipals adreçats a empreses i autònoms

Des de l’OPE Manlleu seguim donant suport en la sol·licitud dels ajuts municipals adreçats a empreses i autònoms, que en aquest moment ja ha rebut 82 sol·licituds. A partir de la propera setmana, aquest servei també s’oferirà presencialment al Lab Manlleu. Espai de Coworking.

Des que es va obrir el termini per optar als ajuts municipals previstos en el Pla de Reactivació Econòmica Manlleu 2020, un total de 82 empreses i autònoms han presentat la seva sol·licitud, de les quals ja se n’han aprovat 38. Les quanties d’aquests ajuts són de 300, 600 i 1.000 euros, en funció del tant per cent de decrement de la facturació ocasionat pels efectes de la COVID 19 i del personal de l’empresa.

Termini obert
Les empreses poden presentar les seves sol·licituds fins que s’exhaureixin els 255.000 euros de pressupost o, en cas de no exhaurir-se, fins al 15 de juliol. El tràmit s’ha de fer a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Manlleu. Trobareu més informació al web femxarxa.cat

Atenció al Lab Manlleu
Fins ara, les tècniques de l’OPE han donat suport a les empreses de forma telemàtica a través de l’Oficina Virtual. I a partir del dilluns 25 de maig també es farà atenció presencial amb cita prèvia al Lab Manlleu, espai de Coworking: C/ Prior Tarafa 11.

Per a més informació i sol·licitud de cita prèvia, contacteu amb l’OPE Empresa: [email protected], 93 851 50 22

A partir del dilluns 25, us podeu adreçar al Lab Manlleu, en l’horari habitual de 9 a 13 i de 15 a 18 h. (divendres només al matí): 93 782 71 61.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa