• Inici
  • Notícies
  • Aprovat un nou tram de la línia d’avals a través de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) per a pimes i autònoms

Aprovat un nou tram de la línia d’avals a través de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) per a pimes i autònoms

Línea de Crédito ICO COVID-19

El Consell de Ministres del passat 19 de maig va aprovar la posada en marxa del quart tram de la línia d’avals aprovada pel Reial decret llei 8/2020, de 17 de març. Amb aquest nou tram, de 20.000 milions d’euros, el govern espanyol avalarà, a través de l’Institut de Crèdit Oficial, el finançament atorgat a les petites i mitjanes empreses i autònoms per entitats de crèdit, establiments financers de crèdit, entitats de diner electrònic i entitats de pagaments. Aquests avals es poden sol·licitar fins al 30 de setembre.

Podeu trobar tota la informació al BOE

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa