Recursos i consells per a la reobertura comercial

Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, amb la reobertura del sector de comerç minorista, de serveis professionals i la restauració comercial cal fer front a nous reptes. És important que aquestes empreses implementin pràctiques higièniques freqüents i exhaustives. També és molt important aplicar noves mesures per assegurar el distanciament social per prevenir el contagi de la COVID-19.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Manlleu us oferim aquesta informació actualitzada que us ajudarà alhora d’instaurar aquestes noves mesures d’higiene i seguretat. També des de les Àrees de Comerç i Salut pública us oferim la possibilitat de contactar amb nosaltres en cas que necessiteu suport o assessorament per implantar-les.

Actualització: Fase 3

El dilluns 15 de juny, Manlleu va entrar a la fase 3 del desconfimanent. Adjuntem un FAQs de butxaca editat per la Generalitat que explica a grans trets els canvis que s’apliquen en aquest moment

Com sempre, trobareu més informació al Canal Salut de la Generalitat:

Actualització: Fase 1

El dilluns dia 18 de maig, Manlleu, i tota la regió sanitària de la Catalunya Central, entren en la fase 1 del desconfinament. A continuació adjuntem una infografia de resum amb els principals canvis.

També podeu descarregar un document de preguntes i respostes sobre què està permès i què no en aquesta nova fase.

Fase 1: Preguntes i respostes

Es tracta d’un document molt ampli que va dels punts més generals sobre mobilitat fins a temes molt específics de comerç i restauració.

Fase 1: Restauració i Hosteleria

Clic per ampliar

Resum de normatives i recomanacions, establiments de restauració i hotelers:

Recull de cartells per establiments i comerços


Fase 0

Els següents materials es van recopilar durant la Fase 0 del desconfinament. Algunes de les recomanacions i dels materials poden ser útils mentre que algunes normatives poden estar desactualitzades.

Guia de bones pràctiques i protocol dirigida a l’activitat comercial en establiments físics

Infografia recomanacions per a l’obertura d’establiments, locals i comerços de menys de 400 m2

Guia de recomanacions higienicsanitàries per a salons de perruqueria davant la crisi del covid-19

Guia de recomanacions per al retorn a l’activitat comercial en el sector de la moda

Reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del virus sars-cov-2

Guia de recomanacions per al desenvolupament de l’activitat comercial a distància

Preguntes sobre la reobertura al públic de comerç minorista (botigues) i de serveis, inclosa restauració i hostaleria

Preguntes sobre la reobertura al públic de comerç minorista (botigues) i de serveis, inclosa restauració i hostaleria

Protocolo y guía de buenas prácticas dirigidas a la actividad comercial en establecimiento físico y no sedentario

12 guies amb especificacions per cada subsector turístic

Elaborades per la Secretaria de Estado de Turismo amb coordinació amb el Ministerio de Sanidad. Hi podeu trobar indicacions referents a Allotjaments rurals, guies de turisme, hotels, restaurants, agencies de viatges i turisme actiu i ecoturisme.

Per a qualsevol consulta o dubte, contacteu amb el servei d’OPE Empresa

93 851 50 22
[email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa